Processeur quad-core Intel Core i7 à 2,4 GHz, 2,7 GHz ou 2,8 GHz (Turbo Boost jusqu'à 3,8 GHz) avec 6 Mo de cache L3 partagé.

Questions au sujet de 144 Voir tout

Works fine on AC power but shuts down on battery.

MacBook Pro 15" Retina Display Mid 2013

My Macbook was setting on the table , in sleep mode and not connected to power adapter when a glass of wine was tipped over. The wine went straight across the table and into the Mac! Now it will not turn on at all on battery but if I connect the adapter it comes up fine. The battery shows 70% and not charging.

I took the Mac to Apple and they said to back it up and return it for repairs at fixed rate of $1240! Seems a little steep without really knowing the extent of the damage. Like I said it seems to work perfectly on AC. Are there other avenues to explore?

Une réponse ! View the answer J'ai le même problème

Cette question est-elle utile ?

Score 0
Ajouter un commentaire
Répandez la magie de Noël
Obtenez 12 $ de réduction sur les commandes de 50 $ ou plus avec le code FIXMAS12
Répandez la magie de Noël
Obtenez 12 $ de réduction sur les commandes de 50 $ ou plus avec le code FIXMAS12

1 réponse

Solution retenue

First get it open and dried out! Here's how: MacBook Pro 15" Retina Display Early 2013 Lower Case Replacement

Next download and run Coconut battery to find the status of the battery then let us know your results: http://www.coconut-flavour.com

Cette réponse est utile ?

Score 1

Commentaires:

I dried it immediately, before ever applying power. Ran the Coconut app but do not know how to attach the file. Results: CURRENT CHARGE 65% 5419 mAh, max charge=8315mAh. Capacity 98% ; current 8315mAh, design capacity 8460mAh......MacBook Pro 10.1, age 17 weeks, Battery long cycle 19, Battery temp 30.3C , Battery power usage 0 watt.

par

Hi Deesau - so what ended up being the result? I see the stats on your battery, but according to that, your computer should function just fine. It's current charge was 65% and it's total capacity charge was still 98% of the original factory charge. So it should have run. What happened with this? Was the connector on the logic board or the cable from the battery affected? Just trying to follow up and find out for others who've run into the issue. Thanks

par

Ajouter un commentaire

Ajoutez une réponse

deesau sera éternellement reconnaissant.
Voir les statistiques:

Dernières 24 heures : 0

7 derniers jours : 0

30 derniers jours : 0

Total : 473