Aller au contenu principal

Model A1312 / Mid 2010 / 3.2 GHz Core i3 or 2.8 & 3.6 GHz Core i5 or 2.93 GHz Core i7, ID iMac11,3

382 questions Voir tout

Diagnostic LED 1 blinks once

so i’ve recently been given a Mid 2010 27” iMac that wasn’t powering on. Initially i thought i must most probably be the Power supply that had croaked it and needed to be replaced because when i plug in the power the diagnostic LED 1 flashes once then once again but not as bright that second time, as if it was loosing power. No other LEDs are lit.

I have replaced the PSU with a known working unit but still getting the same thing.

im hoping its not the logic board that has an issue or a short on it,

is there any chance it would be the jack/EMI unit where the power goes into the imac?

Répondre à cette question J'ai le même problème

Cette question est-elle utile ?

Indice 0
Ajouter un commentaire

1 Réponse

You have a short within the logic board and/or the MXM video board.

My money is on the video board! Do you have the correct one to test things?

Otherwise its following the power rails with a DVM and a set of schematics and boardview drawings.

Cette réponse est-elle utile ?

Indice 0

2 commentaires:

Thanks! But darn was really hoping for the video board being the issue. Removed it but am still getting the same problem.

Must be a short on the logic board then.

par

@ahkoo - Follow the yellow brick road ;-}

Get a DVM and a set of schematics and boardview drawings following the power rails and check the caps.

You might want to find someone with the deeper skills to help you.

par

Ajouter un commentaire

Ajouter une réponse

Ahkoo sera éternellement reconnaissant.
Nombre de vues :

Dernières 24 heures : 0

7 derniers jours : 2

30 derniers jours : 12

Total : 169