Aller au contenu principal

A1418 / EMC 3069 / 2017 / Processeur quadricoeur i5 à 3,0 GHz, quadricoeur i5 à 3,4 GHz ou quadricoeur i7 de 3,6GHz. Sorti le 8 Juin 2017.

Questions au sujet de 141 Voir tout

Fan is spinning, only 2 LED lights is on, is the GPU damaged?

Hello,

I installed a new OWC 1T SSD chip and another 1T SSD to replace the HDD on my iMac.

I also touched on the CPU & GPU area to clean and reapply the thermal paste (now I wish I didn’t)

At first, it had 1 LED on, and the device didn’t power on. After some research, I changed the PRAM battery and rechecked the CPU area, and I found a small bent on the edge of the CPU. I fixed the bent as much I could and reapplied the thermal paste.

After that, I turned it on, and now 2 LED is on, and the fan is spinning! But still, there is no sound indicating the device is working normally.

I tried the PRAM reset, and it is the same: no sound, 2 LEDs is on, Fan is spinning.

Can you point me to the possible problem in this circumstance? Thanks in advance for any help

Répondu ! Afficher la réponse J'ai le même problème

Cette question est-elle utile ?

Indice 0
Ajouter un commentaire

1 Réponse

Solution retenue

More likely you over did the thermal paste which is now interfering with the CPU/GPU’s signals and/or you didn’t properly seat the CPU.

The TIM must not exceed the edge of the heat spreader of the CPU and the silicon chip area of the GPU.

You also will need to check the CPU’s socket for a bent pin.

Cette réponse est-elle utile ?

Indice 2
Ajouter un commentaire

Ajouter une réponse

Abdulrahem sera éternellement reconnaissant.
Nombre de vues :

Dernières 24 heures : 1

7 derniers jours : 1

30 derniers jours : 1

Total : 33