Aller au contenu principal

Réparez vos affaires

Droit à la réparation

Pièces & Outils

Aide

Version actuelle par : Christoffer ,

Titre:

Connected and responsive, but not charging. "0%, not charging"

Texte:

I'm fixing this Nexus 5 right now, and I've tried everything. I've replaced the charging flex cable, but that wasn't the problem. I've cleaned every component with isopropyl thingy. Still no result. The telephone shuts off immidiatly if i unplug the AC adapter. I've tried checking the voltage on the battery input on the motherboard, and it was 4,30V. Is that correct? And now I'm stuck, I have no solution on my mind and that's why I'm asking you!
I'm fixing this Nexus 5 right now, and I've tried everything. I've replaced the charging flex cable, but that wasn't the problem. I've cleaned every component with isopropyl thingy. Still no result. The telephone shuts off immidiatly if i unplug the AC adapter. I've tried checking the voltage on the battery input on the motherboard, and it was 4,30V. Is that correct? And now I'm stuck, I have no solution on my mind and that's why I'm asking you!

Appareil:

Nexus 5

Statut:

open

Contribution d'origine par : Christoffer ,

Titre:

Connected and responsive, but not charging. "0%, not charging"

Texte:

I'm fixing this Nexus 5 right now, and I've tried everything. I've replaced the charging flex cable, but that wasn't the problem. I've cleaned every component with isopropyl thingy. Still no result. The telephone shuts off immidiatly if i unplug the AC adapter. And now I'm stuck, I have no solution on my mind and that's why I'm asking you!

Appareil:

Nexus 5

Statut:

open