Aller au contenu principal

Réparez vos affaires

Droit à la réparation

Boutique

Aide

Version actuelle par : Ben Sweedler ,

Titre:

Microphone won't pickuppick up any sound
Microphone won't pickuppick up any sound

Texte:

My Shure SM57 Microphone stopped working. I've always heard that these things are basically indestructible and I didn't do anything rough or harsh on it, it just stopped picking up sound one day. The phantom power on the the device I plug it into does work (I know this because other mics that require phantom power work). Does anybody have any idea what could be wrong with it or what I can do to fix it?

Appareil:

Shure SM57

Statut:

open

Modifié par : David Patierno ,

Titre:

Microphone won't pickup any sound

Texte:

My Shure SM57 Microphone stopped working. I've always heard that these things are basically indestructible and I didn't do anything rough or harsh on it, it just stopped picking up sound one day. The phantom power on the the device I plug it into does work (I know this because other mics that require phantom power work). Does anybody have any idea what could be wrong with it or what I can do to fix it?

Appareil:

Shure SM57 Microphone
Shure SM57 Microphone

Statut:

open

Modifié par : Kyle Wiens ,

Titre:

Microphone won't pickup any sound

Texte:

My Shure SM57 Microphone stopped working. I've always heard that these things are basically indestructible and I didn't do anything rough or harsh on it, it just stopped picking up sound one day. The phantom power on the the device I plug it into does work (I know this because other mics that require phantom power work). Does anybody have any idea what could be wrong with it or what I can do to fix it?

Appareil:

Shure SM57 Microphone

Statut:

open

Contribution d'origine par : Tyler Bly ,

Titre:

Microphone won't pickup any sound

Texte:

My Shure SM57 Microphone stopped working. I've always heard that these things are basically indestructible and I didn't do anything rough or harsh on it, it just stopped picking up sound one day. The phantom power on the the device I plug it into does work (I know this because other mics that require phantom power work). Does anybody have any idea what could be wrong with it or what I can do to fix it?

Appareil:

Shure SM57 Microphone

Statut:

open