Aller au contenu principal
Aide

Version actuelle par : Sam Goldheart ,

Titre:

Acer Aspire 2347 stuck at Windows logo

Texte:

So my Acer Aspire (Windows 7) can't get past the "Starting Windows" screen anymore, its just stays there forever. The laptop is about 5 years old, but it was working just fine until about a week ago when I updated some software, including the AVG antivirus freeware. At least that's what I imagine it is. I did disable AVG in Startup items, but that didn't work. I tried all of the built-in repair processes, "Repair computer" "Repair Startup" and eRecovery and they all brought up errors, error scans didn't bring anything up either. I even tried reverting to Last Known Good Configuration and that didn't work, previous versions just seem to be unavailable. Basically I tried everything but "Restore to Factory Settings." I did get the blue screen for a brief moment so now I'm wondering if there's hardware failure. It couldn't complete any of the Windows recovery options. Or could it still be something where AVG is conflicting with MacAfee?
-The battery had become completely useless before this happened, and if you move the power cord an inch it would before off. I don't imagine that would be related but I don't know much about this stuff.
+The battery had become completely useless before this happened, and if you move the power cord an inch it would before off. I don't imagine that would be related but I don't know much about this stuff.
PLease help, someone!!

Appareil:

-Acer Aspire MS2347 running Windows 7
+Acer Aspire

Statut:

open

Modifié par : ingwis ,

Titre:

Acer Aspire 2347 stuck at Windows logo

Texte:

-So my Acer Aspire (Windows 7) can't get past the "Starting Windows" screen anymore, its just stays there forever. I tried all of the built-in repair processes "Repair computer" "Repair Startup" and eRecovery and they all brought up errors, the error scans didn't bring anything up either. It couldn't complete any of the Windows recovery options, so I tried uninstalling some freeware (AVG) which I thought might have been conflicting with MacAfee so I uninstalled both of them and disabled other suspect startup items. I even tried reverting to Last Known Good Configuration and that didn't work. Basically I tried everything but "Restore to Factory Settings." I did get the blue screen for a brief moment.
+So my Acer Aspire (Windows 7) can't get past the "Starting Windows" screen anymore, its just stays there forever. The laptop is about 5 years old, but it was working just fine until about a week ago when I updated some software, including the AVG antivirus freeware. At least that's what I imagine it is. I did disable AVG in Startup items, but that didn't work. I tried all of the built-in repair processes, "Repair computer" "Repair Startup" and eRecovery and they all brought up errors, error scans didn't bring anything up either. I even tried reverting to Last Known Good Configuration and that didn't work, previous versions just seem to be unavailable. Basically I tried everything but "Restore to Factory Settings." I did get the blue screen for a brief moment so now I'm wondering if there's hardware failure. It couldn't complete any of the Windows recovery options. Or could it still be something where AVG is conflicting with MacAfee?
-The battery had become completely useless before this happened, and if you move the power cord an inch it would before off. I don't imagine that would be related but I really don't know much about this stuff.
+The battery had become completely useless before this happened, and if you move the power cord an inch it would before off. I don't imagine that would be related but I don't know much about this stuff.
PLease help, someone!!

Appareil:

Acer Aspire MS2347 running Windows 7

Statut:

open

Modifié par : ingwis ,

Titre:

Acer Aspire 2347 stuck at Windows logo

Texte:

-So my Acer Aspire can't get past the "Starting Windows" screen anymore, its just stays there forever. I tried all of the built-in repair processes "Repair computer" "Repair Startup" and eRecovery and they all brought up errors, the error scans didn't bring anything up either. It couldn't complete any of the Windows recovery options, so I tried uninstalling some freeware (AVG) which I thought might have been conflicting with MacAfee so I uninstalled both of them and disabled other suspect startup items. I even tried reverting to Last Known Good Configuration and that didn't work. Basically I tried everything but "Restore to Factory Settings." I did get the blue screen for a brief moment.
+So my Acer Aspire (Windows 7) can't get past the "Starting Windows" screen anymore, its just stays there forever. I tried all of the built-in repair processes "Repair computer" "Repair Startup" and eRecovery and they all brought up errors, the error scans didn't bring anything up either. It couldn't complete any of the Windows recovery options, so I tried uninstalling some freeware (AVG) which I thought might have been conflicting with MacAfee so I uninstalled both of them and disabled other suspect startup items. I even tried reverting to Last Known Good Configuration and that didn't work. Basically I tried everything but "Restore to Factory Settings." I did get the blue screen for a brief moment.
The battery had become completely useless before this happened, and if you move the power cord an inch it would before off. I don't imagine that would be related but I really don't know much about this stuff.
PLease help, someone!!

Appareil:

Acer Aspire MS2347 running Windows 7

Statut:

open

Contribution d'origine par : ingwis ,

Titre:

Acer Aspire 2347 stuck at Windows logo

Texte:

So my Acer Aspire can't get past the "Starting Windows" screen anymore, its just stays there forever. I tried all of the built-in repair processes "Repair computer" "Repair Startup" and eRecovery and they all brought up errors, the error scans didn't bring anything up either. It couldn't complete any of the Windows recovery options, so I tried uninstalling some freeware (AVG) which I thought might have been conflicting with MacAfee so I uninstalled both of them and disabled other suspect startup items. I even tried reverting to  Last Known Good Configuration and that didn't work. Basically I tried everything but "Restore to Factory Settings." I did get the blue screen for a brief moment.

The battery had become completely useless before this happened, and if you move the power cord an inch it would before off. I don't imagine that would be related but I really don't know much about this stuff.

PLease help, someone!!

Appareil:

Acer Aspire MS2347 running Windows 7

Statut:

open