Aller au contenu principal
Aide

Version actuelle par : John ,

Texte:

I would say 99% shure your problem is your lvds connector on the motherboard itself you can sometimes fix this with some kapton tape its high heat tape roll it over a few times to make a tube like put it UNderneath the lvds cable to give pressure to hit all the top pins. Also look inside the connector with a magnify glass and see if there is debris or broken gold pin they should all be straight across one after another and same level. But really in my opinion I would send it a component level repair guy that can do this if you can'tcould solder the lvds connector on its one of the more tougher soldering jobs in surface mount stuff.
I would say 99% shure your problem is your lvds connector on the motherboard itself you can sometimes fix this with some kapton tape its high heat tape roll it over a few times to make a tube like put it UNderneath the lvds cable to give pressure to hit all the top pins. Also look inside the connector with a magnify glass and see if there is debris or broken gold pin they should all be straight across one after another and same level. But really in my opinion I would send it a component level repair guy that can do this if you can'tcould solder the lvds connector on its one of the more tougher soldering jobs in surface mount stuff.

Statut:

open

Message d'origine par : John ,

Texte:

I would say 99% shure your problem is your lvds connector on the motherboard itself you can sometimes fix this with some kapton tape its high heat tape roll it over a few times to make a tube like put it UNderneath the lvds cable to give pressure to hit all the top pins. Also look inside the connector with a magnify glass and see if there is debris or broken gold pin they should all be straight across one after another and same level.   But really in my opinion I would send it a component level repair guy that can do this if you can't.

Statut:

open