Aller au contenu principal
Aide

Version actuelle par : shivaadm ,

Texte:

Hi,
 
I installed a Hynix DDR2 800mhz 2X4Gb ... The Mac reads it a 8gb installed. No Issues. I am doing a memtest and it access all the ram up to 7.98 GB which so far shows OK results and i am still waiting for the check to completely finish. The only thing is that when i open Youtube videos.. the imac slows down to the state of hanging. But it is a flash problem which i will address by following the procedures in other forums. It is a html5 problem and maybe can be corrected in due time. However, other apps run swiftly.
 
So i guess it is not an issue. Lets wait and see what the test says.
 
Shiva
 
=== Update (08/09/2015) ===
 
Hi Guys, Sorry for the late reply. I only got the email from this forum site today.
 
CONFIRMED that only 6GB of RAM works perfectly. 8 GB sends the system to an unknown abyss of darkness! LOL ...
 
@atroys - Hynix from Hong Kong
 
@bobhdeleon - Answered above

Statut:

open

Contribution d'origine par : shivaadm ,

Texte:

Hi,

I installed a Hynix DDR2 800mhz 2X4Gb ... The Mac reads it a 8gb installed. No Issues. I am doing a memtest and it access all the ram up to 7.98 GB which so far shows OK results and i am still waiting for the check to completely finish. The only thing is that when i open Youtube videos.. the imac slows down to the state of hanging. But it is a flash problem which i will address by following the procedures in other forums. It is a html5 problem and maybe can be corrected in due time. However, other apps run swiftly.

So i guess it is not an issue. Lets wait and see what the test says.

Shiva

Statut:

open