Aller au contenu principal
Aide

Version actuelle par : Gigabit87898 ,

Texte:

Hi: thanks for providing the info on charging status. Given that info, I would suggest you follow the guides and open up your laptop and see how many fluid incursion sensors have turned red. My guess is the MagSafe port was damaged or has some stuff baked on it as Scott suggests. You can remove the MagSafe port easy enough by following the iFixit guides for your machine. Once out you you can clean it with isopropyl alcohol 90+ % or other non-residue cleaner foefor electronics.
Hi: thanks for providing the info on charging status. Given that info, I would suggest you follow the guides and open up your laptop and see how many fluid incursion sensors have turned red. My guess is the MagSafe port was damaged or has some stuff baked on it as Scott suggests. You can remove the MagSafe port easy enough by following the iFixit guides for your machine. Once out you you can clean it with isopropyl alcohol 90+ % or other non-residue cleaner foefor electronics.
 
If that doesn't clear your problem you may need the main logic board to be removed and cleaned or replaced. The guides will show you how but if it's too much of a challenge you can usually find someone in these forums to send it to. Such as Mayer of Machale Enterprises.
 
Please always use good static electricity practice when working on your computer.

Statut:

open

Modifié par : Ken ,

Texte:

Hi: thanks for providing the info on charging status. Given that info, I would suggest you follow the guides and open up your laptop and see how many fluid incursion sensors have turned red. My guess is the MagSafe port was damaged or has some stuff baked on it as Scott suggests. You can remove the MagSafe port easy enough by following the fixityiFixit guides for your machine. Once out you you can clean it with isopropyl alcohol 90+ % or other non-residue cleaner foe electronics.
Hi: thanks for providing the info on charging status. Given that info, I would suggest you follow the guides and open up your laptop and see how many fluid incursion sensors have turned red. My guess is the MagSafe port was damaged or has some stuff baked on it as Scott suggests. You can remove the MagSafe port easy enough by following the fixityiFixit guides for your machine. Once out you you can clean it with isopropyl alcohol 90+ % or other non-residue cleaner foe electronics.
 
If that doesn't clear your problem you may need the main logic board to be removed and cleaned or replaced. The guides will show you how but if it's too much of a challenge you can usually find someone in these forums to send it to. Such as Mayer of Machale Enterprises.
 
Please always use good static electricity practice when working on your computer.

Statut:

open

Message d'origine par : Ken ,

Texte:

Hi:  thanks for providing the info on charging status.  Given that info, I would suggest you follow the guides and open up your laptop and see how many fluid  incursion sensors have turned red. My guess is the MagSafe port was damaged or has some stuff baked on it as Scott suggests.  You can remove the MagSafe port easy enough by following the fixity guides for your machine. Once out you you can clean it with isopropyl  alcohol 90+ % or other non-residue cleaner foe electronics.

If that doesn't clear your problem you may need the main logic board to be removed and cleaned or replaced.  The guides will show you how but if it's too much of a challenge you can usually find someone in these forums to send it to.  Such as Mayer of Machale Enterprises.

Please always use good static electricity practice when working on your computer.

Statut:

open