Aller au contenu principal
Aide

Version actuelle par : oldturkey03 (détails du vote) ,

Titre:

Still searching after baseband reball - not the usual issue

Texte:

Got an iPhone 6 for repair, was showing no modem firmware and no Imei after the 06 dial test. Done monkey see monkey do, jumped 2 pins, reballed baseband and got half of the problem solved. Now it shows modem firmware and IMEI number is listed in iPhone Info, however the *#06 # test dial keeps not showing IMEI and phone still stuck on searching. SIM is correctly detected when inserted and NO SIM warning prompts as it should. It seems baseband is working fine or am I missing something ?
 
Anyone had a similar issue solved and can provide some insight ? Thanks
Anyone had a similar issue solved and can provide some insight ? Thanks
 
Tried replacing U_ASM_RF as well, no joy. I'm a bit at a loss here, the other two candidates (WTR1625L and U_WFR_RF) look pretty hard to replace and I don't even seem to have the right stencils. Any reasonable way to test baseband further or should I add this to the pile of spare boards ?

Appareil:

iPhone 6

Statut:

open

Réponse acceptée:

498569

Modifié par : arbaman ,

Titre:

Still searching after baseband reball - not the usual issue
Still searching after baseband reball - not the usual issue

Texte:

Got an iPhone 6, 64Gb6 for repair, was showing no modem firmware and no Imei after the 06 dial test. Done monkey see monkey do, jumped 2 pins, reballed baseband and got half of the problem solved. Now it shows modem firmware and IMEI number is listed in iPhone Info, however the *#06 # test dial keeps not showing IMEI and phone still stuck on searching. SIM is correctly detected when inserted and NO SIM warning prompts as it should. It seems baseband is working fine or am I missing something ?
Got an iPhone 6, 64Gb6 for repair, was showing no modem firmware and no Imei after the 06 dial test. Done monkey see monkey do, jumped 2 pins, reballed baseband and got half of the problem solved. Now it shows modem firmware and IMEI number is listed in iPhone Info, however the *#06 # test dial keeps not showing IMEI and phone still stuck on searching. SIM is correctly detected when inserted and NO SIM warning prompts as it should. It seems baseband is working fine or am I missing something ?
 
Anyone had a similar issue solved and can provide some insight ? Thanks


Tried replacing U_ASM_RF as well, no joy. I'm a bit at a loss here, the other two candidates (WTR1625L and U_WFR_RF) look pretty hard to replace and I don't even seem to have the right stencils. Any reasonable way to test baseband further or should I add this to the pile of spare boards ?
Anyone had a similar issue solved and can provide some insight ? Thanks


Tried replacing U_ASM_RF as well, no joy. I'm a bit at a loss here, the other two candidates (WTR1625L and U_WFR_RF) look pretty hard to replace and I don't even seem to have the right stencils. Any reasonable way to test baseband further or should I add this to the pile of spare boards ?

Appareil:

iPhone 6

Statut:

open

Message d'origine par : arbaman ,

Titre:

Still searching after baseband reball - not usual issue

Texte:

Got an iPhone 6, 64Gb, was showing no modem firmware and no Imei after the 06 dial test. Done monkey see monkey do, jumped 2 pins, reballed baseband and got half of the problem solved. Now it shows modem firmware and IMEI number is listed in iPhone Info, however the *#06 # test dial keeps not showing IMEI and phone still stuck on searching. SIM is correctly detected when inserted and NO SIM warning prompts as it should. It seems baseband is working fine or am I missing something ?

Anyone had a similar issue solved and can provide some insight ? Thanks

Appareil:

iPhone 6

Statut:

open