Aller au contenu principal

Réparez vos affaires

Droit à la réparation

Boutique

Aide

Version actuelle par : Stein Olaf Lund ,

Texte:

[image|1504895]
 
This is the solution that worked for me on an iPhone 7. I had the exact same problem. The touch worked fine outside of the frame, but stopped working as soon as I clicked it in place.
 
I found out that if I took some transparent 3M tape over the LCD/touch connectors as shown in the picture, it worked fine when installed
 
Not sure if this works for the iPhone 7 plus though

Statut:

open

Modifié par : Stein Olaf Lund ,

Texte:

[image|1504895]
 
This is the solution that worked for me on an iPhone 7. I had the exact same problem. The touch worked fine outside of the frame, but stopped working as soon as I clicked it in place.
 
I had lost the black tape that originally is used for the connectors (Usually it does not fit anyways), so I found out that if I took some transparent 3M tape over the LCD/touch connectors as shown in the picture, it worked fine when installed
I had lost the black tape that originally is used for the connectors (Usually it does not fit anyways), so I found out that if I took some transparent 3M tape over the LCD/touch connectors as shown in the picture, it worked fine when installed

Statut:

open

Modifié par : Stein Olaf Lund ,

Texte:

[image|1504892image|1504895]
[image|1504892image|1504895]
 
This is the solution that worked for me on an iPhone 7. I had the exact same problem. The touch worked fine outside of the frame, but stopped working as soon as I clicked it in place.
 
I had lost the black tape that originally is used for the connectors (Usually it does not fit anyways), so I found out that if I took some transparent 3M tape over the LCD/touch connectors as shown in the picture, it worked fine when installed

Statut:

open

Contribution d'origine par : Stein Olaf Lund ,

Texte:

[image|1504892]

This is the solution that worked for me on an iPhone 7. I had the exact same problem. The touch worked fine outside of the frame, but stopped working as soon as I clicked it in place.

I had lost the black tape that originally is used for the connectors (Usually it does not fit anyways), so I found out that if I took some transparent 3M tape over the LCD/touch connectors as shown in the picture, it worked fine when installed

Statut:

open