Aller au contenu principal
Aide

Version actuelle par : mayer (détails du vote) ,

Titre:

Film advance and shutter will not work on my Yashica camera

Texte:

My Yashica camera's film advance lever will not pull back very far. The shutter button is loose too, but when I press it the shutter does not release. The shutter looks intact, but may not work. Any ideas on what the problem is? Is it fixable, or do I need to find a new body?
Edit: I managed to get the top part off far enough to take a look. Everything seems to be fine, so I'll open up the front next.
-[image|111680|size=thumbnail]
+[image|111680|align=left]

Appareil:

Yashica TL-Super

Statut:

open

Réponse acceptée:

+55206

Modifié par : sonori ,

Titre:

Film advance and shutter will not work on my Yashica camera

Texte:

My Yashica camera's film advance lever will not pull back very far. The shutter button is loose too, but when I press it the shutter does not release. The shutter looks intact, but may not work. Any ideas on what the problem is? Is it fixable, or do I need to find a new body?
-[image|111680]
+Edit: I managed to get the top part off far enough to take a look. Everything seems to be fine, so I'll open up the front next.
+
+[image|111680|size=thumbnail]

Appareil:

Yashica TL-Super

Statut:

open

Modifié par : sonori ,

Titre:

Film advance and shutter will not work on my Yashica camera

Texte:

My Yashica camera's film advance lever will not pull back very far. The shutter button is loose too, but when I press it the shutter does not release. The shutter looks intact, but may not work. Any ideas on what the problem is? Is it fixable, or do I need to find a new body?
+
+[image|111680]

Appareil:

Yashica TL-Super

Statut:

open

Modifié par : sonori ,

Titre:

-Film advance and shutter will not work
+Film advance and shutter will not work on my Yashica camera

Texte:

My Yashica camera's film advance lever will not pull back very far. The shutter button is loose too, but when I press it the shutter does not release. The shutter looks intact, but may not work. Any ideas on what the problem is? Is it fixable, or do I need to find a new body?

Appareil:

Yashica TL-Super

Statut:

open

Contribution d'origine par : sonori ,

Titre:

Film advance and shutter will not work

Texte:

My Yashica camera's film advance lever will not pull back very far. The shutter button is loose too, but when I press it the shutter does not release. The shutter looks intact, but may not work. Any ideas on what the problem is? Is it fixable, or do I need to find a new body?

Appareil:

Yashica TL-Super

Statut:

open