Aller au contenu principal

Réparez vos affaires

Droit à la réparation

Pièces & Outils

Aide

Version actuelle par : Anthony Williams ,

Texte:

I just grabbed mine out of storage, as well. It had the same problem. I tried different cables, power supplies, taking the memory out, flipping the power switch on and off rapidly, etc. But what fixed it was I took the cables out, then took the memory pack out again and blew in itthe memory card slot. Cleaned around it. Put the cables back in firmly and it works like a charm! Troubleshoot and troubleshoot! I hope this helps!
I just grabbed mine out of storage, as well. It had the same problem. I tried different cables, power supplies, taking the memory out, flipping the power switch on and off rapidly, etc. But what fixed it was I took the cables out, then took the memory pack out again and blew in itthe memory card slot. Cleaned around it. Put the cables back in firmly and it works like a charm! Troubleshoot and troubleshoot! I hope this helps!

Statut:

open

Contribution d'origine par : Anthony Williams ,

Texte:

I just grabbed mine out of storage, as well. It had the same problem. I tried different cables, power supplies, taking the memory out, flipping the power switch on and off rapidly, etc. But what fixed it was I took the cables out, then took the memory pack out again and blew in it. Cleaned around it. Put the cables back in firmly and it works like a charm! Troubleshoot and troubleshoot! I hope this helps!

Statut:

open