Aller au contenu principal
Aide

Version actuelle par : DJ Dutch ,

Texte:

This is an old post but thought I’d give it a go. I had the same thing. Considered the mic lost so I investigated. I found that a piece of the grey foam circle on the capsule (so inside the mic after you remove the spherical guard) had lodged itself in one of the holes in the membrane guard. The foam was deteriorating and getting stuck between the membrane and the black plastic cover. I carefully cleaned it Withwith a can of electronics cleaner and a careful shot of compressed air, being extremely careful to not damage the thin transparent membrane. The mic was as good as new. I did not replace the small foam disc but I don’t notice any difference. Not sure if this helps but mine is fine now. Still working fine 3 months later. Good luck!
This is an old post but thought I’d give it a go. I had the same thing. Considered the mic lost so I investigated. I found that a piece of the grey foam circle on the capsule (so inside the mic after you remove the spherical guard) had lodged itself in one of the holes in the membrane guard. The foam was deteriorating and getting stuck between the membrane and the black plastic cover. I carefully cleaned it Withwith a can of electronics cleaner and a careful shot of compressed air, being extremely careful to not damage the thin transparent membrane. The mic was as good as new. I did not replace the small foam disc but I don’t notice any difference. Not sure if this helps but mine is fine now. Still working fine 3 months later. Good luck!

Statut:

open

Modifié par : DJ Dutch ,

Texte:

This is an old post but thought I’d give it a go. I had the same thing. Considered the mic lost so I investigated. I found that a piece of the grey foam circle on the capsule (so inside the mic after you remove the spherical guard) had lodged itself in one of the holes in the membrane guard. The foam was deteriorating and getting stuck between the membrane and the black plastic cover. I carefully cleaned it With electronics cleaner and a careful shot of compressed air, being extremely careful to not damage the thin transparent membrane. The mic was as good as new. I did not replace the small foam disc but don’t notice any difference. Not sure if this helps but mine is fine now. Good luck!
This is an old post but thought I’d give it a go. I had the same thing. Considered the mic lost so I investigated. I found that a piece of the grey foam circle on the capsule (so inside the mic after you remove the spherical guard) had lodged itself in one of the holes in the membrane guard. The foam was deteriorating and getting stuck between the membrane and the black plastic cover. I carefully cleaned it With electronics cleaner and a careful shot of compressed air, being extremely careful to not damage the thin transparent membrane. The mic was as good as new. I did not replace the small foam disc but don’t notice any difference. Not sure if this helps but mine is fine now. Good luck!

Statut:

open

Modifié par : DJ Dutch ,

Texte:

This is an old post but thought I’d give it a go. I had the same thing. Considered the mic lost so I investigated. I found that a piece of the grey foam circle on the capsule (so inside the mic after you remove the spherical guard) had lodged itself in one of the holes in the membrane guard. The foam was deteriorating and getting stuck between the membrane and the black cover. I carefully cleaned it and the mic was as good as new. Not sure if this helps but mine is fine now.
This is an old post but thought I’d give it a go. I had the same thing. Considered the mic lost so I investigated. I found that a piece of the grey foam circle on the capsule (so inside the mic after you remove the spherical guard) had lodged itself in one of the holes in the membrane guard. The foam was deteriorating and getting stuck between the membrane and the black cover. I carefully cleaned it and the mic was as good as new. Not sure if this helps but mine is fine now.

Statut:

open

Contribution d'origine par : DJ Dutch ,

Texte:

This is an old post but thought I’d give it a go. I had the same thing. Considered the mic lost so I investigated. I found that a piece of the foam on the capsule (so inside the mic after you remove the guard) had lodged itself in one of the holes in the membrane guard. The foam was deteriorating and getting stuck between the membrane and the black cover. I carefully cleaned it and the mic was as good as new. Not sure if this helps but mine is fine now.

Statut:

open