Aller au contenu principal

General Motors' GMT400 platform.

83 questions Voir tout

(While Driving) Sluggish, Lost Power, Transmission?

I own a Chevrolet Tahoe 1999, 4x4 5.7L engine truck. She is my baby, I have already replaced a few things on her, i.e. radiator, O2 sensor, starter, positive terminal from battery to starter. I bought it from New Hampshire (I live in MA), the title has one owner, bought in 1999. 156,650 miles on it currently. When I drive, I feel something weird from the engine, once I accelerate, it kind of drops in power/speed. Hard to explain, but also when accelerating it just feels sluggish, it just doesnt feel right. I checked the tranny fluid, color checks out, the smell I'm not too sure of, but I was wondering if anyone could possibly give me a few tips or suggestions, I've searched high and low on the web for possibilities but nothing really hits the nail on the head. THANKS!

Répondu ! Afficher la réponse J'ai le même problème

Cette question est-elle utile ?

Indice 1
1 commentaire

Are there any current or pending dtc's? Check engine light on? If so, what are the codes? There are just too many possibilities. Need more info.

Kevin

par

Ajouter un commentaire

2 Réponses

Solution retenue

Quite possibly in need of a new fuel pump.

I had exactly the same symptoms on mine and the new fuel pump fixed it.

Could also be the injectors if your car smells of petrol.

Check the fuel pressure at idle and under acceleration, should be 52PSI and 68PSI or thereabout respectively.

Cette réponse est-elle utile ?

Indice 1
Ajouter un commentaire

This video should help you out.

YouTube - CLEAN THROTTLE BODY

Cette réponse est-elle utile ?

Indice 0
Ajouter un commentaire

Ajouter une réponse

Jasmine sera éternellement reconnaissant.
Nombre de vues :

Dernières 24 heures : 2

7 derniers jours : 4

30 derniers jours : 16

Total : 15,429