Aller au contenu principal

Sorti le 25 septembre 2015. Modèle A1688/A1633. La réparation de ce modèle est similaire à celle des versions précédentes et nécessite tournevis et outils pour faire levier. Disponible en GSM et CDMA / 16, 64 ou 128 Go / Argent, Or, Gris sidéral ou Or rosé.

2681 questions Voir tout

Water schade batterij of poort

hi

Ik heb mijn iphone 6s laten vallen in het water, alles leek eerst goed en kon hem zelf opladen. Echter tijdje later werkte mijn audio niet meeer want hij dacht dat hij in audio jack iets zat. Na dit te hebben uitgekuist werkte alles terug goed, juist af en toe wou het scherm touch niet meer reageren, door aan en uit ( via knop rechts niet volledig uitzetten) werkte dit weer normaal. In de avond probeerde ik opnieuw op te laden maar deze keer kwam het laad symbooltje er op echter kreeg hij niets van batterij bij. Heb dan maar backup genomen wat ging op mijn pc maar verder opladen doet hij niet en nu is hij helemaal plat. Ik heb hem al eens open gedaan en alles ziet er vanbinnen nog cva uit, hoe test ik of het enkel de batterij / charging port is die ik moet vervangen, bv kijken of er op de connector stroom is gaande naar de batterij ?

thx

Répondre à cette question J'ai le même problème

Cette question est-elle utile ?

Indice 0
Ajouter un commentaire

1 Réponse

Ik denk dat door corrosie je moederbord kapot is. Je kunt proberen een nieuwe accu te kopen en/of een oplaad poort. Wat je ook zou kunnen proberen het moederbord te reinigen met isopropyl alchohol. Je kunt hiervan genoeg video’s op YouTube vinden.

Cette réponse est-elle utile ?

Indice 0
Ajouter un commentaire

Ajouter une réponse

Goldppl sera éternellement reconnaissant.
Nombre de vues :

Dernières 24 heures : 0

7 derniers jours : 0

30 derniers jours : 1

Total : 63